MEESTERS IN DE PSYCHOLOGIE (AFGEKORT MIDP) IS EEN STICHTING DIE ZICH TEN DOEL STELT psychologen te verbinden, te inspireren en te helpen in de ontwikkeling. AL ONZE MEDEWERKERS ZETTEN ZICH VRIJWILLIG IN VOOR MIDP. 

Financiën

MidP is afhankelijk van gedreven vrijwilligers en giften. Meld je aan als vrijwilliger of steun ons met een gift (NL43 KNAB 0722 6630 99, t.n.v. Stichting Meesters in de Psychologie)! Met jouw bijdrage kan MidP haar werk blijven uitvoeren en uitbreiden.

Samenwerkingsverbanden

Teneinde onze doelstellingen te bereiken gaan wij samenwerkingsverbanden aan met diverse organisaties. Ontdek op onze samenwerkingspagina met welke organisaties MidP samenwerkt. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen. U kunt ons bijvoorbeeld benaderen voor het aanbieden van cursussen op de website, het recenseren van boeken of het gezamenlijk organiseren van cursussen/activiteiten. Daarnaast staan wij open voor samenwerkingen betreffende het plaatsen van meerdere vacatures voor BIG-geregistreerden gedurende een kalenderjaar. Heeft u hier interesse in, of heeft u andere leuke ideeën? Neem dan contact met ons op!

Contact

Wil jij in contact komen met MidP? Kijk dan op onze contactpagina. Voor veelgestelde vragen kun je onze Frequently Asked Questions raadplegen.