MEESTERS IN DE PSYCHOLOGIE (AFGEKORT MIDP) IS EEN STICHTING DIE ZICH TEN DOEL STELT psychologen te verbinden, te inspireren en te helpen in de ontwikkeling. 

Financiën

Bent u blij met dit toegankelijke, laagdrempelige, onafhankelijke online platform voor psychologen? Wij hopen van wel! 
Om MidP draaiende te houden genereert het inkomsten met haar diensten gericht op vacatures en bij- en nascholing. Wilt u financieel een steentje bijdragen? 
Dat kan met een gift (NL43 KNAB 0722 6630 99, t.n.v. Stichting Meesters in de Psychologie). Alvast bedankt!

Samenwerkingsverbanden

Teneinde onze doelstellingen te bereiken gaan wij samenwerkingsverbanden aan met diverse organisaties. Ontdek op onze samenwerkingspagina met welke organisaties MidP samenwerkt. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen. U kunt ons bijvoorbeeld benaderen voor het aanbieden van cursussen op de website, het recenseren van boeken of het gezamenlijk organiseren van cursussen/activiteiten. Daarnaast staan wij open voor samenwerkingen betreffende het plaatsen van meerdere vacatures voor BIG-geregistreerden gedurende een kalenderjaar. Heeft u hier interesse in, of heeft u andere leuke ideeën? Neem dan contact met ons op!

Contact

Wil jij in contact komen met MidP? Kijk dan op onze contactpagina. Voor veelgestelde vragen kun je onze Frequently Asked Questions raadplegen.