Wat beoogt MidP eigenlijk?
Antwoord: Klik hier voor de missie en visie van Stichting Meesters in de Psychologie. Voor verdere informatie over meestersindepsychologie.nl kun je terecht op de pagina ‘Over ons’.

Ik ben een werkgever en wil een vacature voor een (basis)psycholoog plaatsen op MidP, kan dat?
Antwoord: Ja zeker! Bij ons bereikt u gegarandeerd een groot publiek en is plaatsing van vacatures altijd gratis (met uitzondering van vacatures voor big-geregistreerden). U kunt uw vacature bij ons indienen via ons contactformulier. U kunt overigens ook in onze cv-database op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. 

Wie werken er bij MidP?
Antwoord: Kijk op onze medewerkerspagina voor informatie over de drijvende krachten achter meestersindepsychologie.nl. 

Ik ben uitgenodigd op gesprek maar heb de vacature niet opgeslagen. Bewaart MidP vacatureteksten?
Antwoord: Nee, wij slaan vrijwel nooit een vacature op. Je kunt ons natuurlijk wel altijd mailen, we denken graag met je mee. Soms lukt het ons om de vacature nog tevoorschijn te toveren, bijvoorbeeld uit het cache-geheugen van Google.   

Krijgen de teamleden van MidP betaald?
Antwoord: Nee, het team van MidP zet zich op vrijwillige basis in voor de doelen van de stichting.

Ik zou graag telefonisch in contact komen, waar kan ik het telefoonnummer vinden?
Antwoord: Wij hebben geen telefoonnummer online staan. Je kunt contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Ik wil mijn cv toevoegen aan de cv-database, hoe doe ik dat?
Antwoord: Je kunt je cv uploaden door het formulier onderaan de pagina ‘cv uploaden in te vullen. Controleer voor je op de knop ‘Indienen’ drukt je tekst nog wel even op spelfouten en denk na over welke persoonsgegevens je wilt delen op het wereld wijde web. MidP adviseert om telefoonnummer, BSN, adresgegevens en eventuele referenties te schrappen uit het cv. Om je cv te kunnen uploaden moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden voor plaatsing van je cv.

Ik wil mijn cv verwijderen uit de database, hoe doe ik dat?
Antwoord: Als je je cv graag verwijderd ziet uit onze database (bijvoorbeeld omdat je een baan hebt gevonden), stuur ons daartoe dan een verzoek via ons contactformulier dan verwijderen wij jouw cv zo spoedig mogelijk.

Waar kan ik de algemene voorwaarden voor het gebruik MidP’s diensten (bijv. het plaatsen van je cv of een vacature, deelname aan activiteiten, intervisie/ supervisie) vinden?
Antwoord: Deze vind je hier.

Hoe lang bestaat dit platform al?
Antwoord: Het platform is opgericht op 10 februari 2014. Op 12 februari dat jaar ontving het haar eerste online bezoeker.

Waarom staat mijn cv slechts twee maanden op de website?
Antwoord: Om vervuiling van de cv database als gevolg van vergeetachtigheid van de uploaders te voorkomen. Werkgevers moeten er bij het inzien van de cv’s vanuit kunnen gaan dat de cv’s in de database ook nog altijd van werkzoekende kandidaten zijn. Het mag niet zo zijn dat je al een baan gevonden hebt en dat je cv nog op deze website rondslingert. Als je jouw cv langer in de database wilt hebben, zul je het na twee maanden opnieuw moeten plaatsen. 

Is MidP ook actief op social media?
Antwoord: Ja MidP is zeer actief op social media. Like de Facebookpagina en word net als veel van jou collega’s een volger op LinkedIn!

Kan ik iets doen voor meestersindepsychologie.nl?
Antwoord: Ja zeker. Graag zelfs. Vind jij het leuk om in je vrije uurtjes op vrijwillige basis voor MidP te werken? Zie jij het zitten om mee te bouwen aan een levendig en waardevol basispsychologenplatform? Kijk dan op onze vrijwilligerspagina. Als je ideeën of tips hebt om meestersindepsychologie.nl te verbeteren schroom dan niet om ook deze te mailen. Jouw mening is meer dan welkom. 

Ik heb HBO toegepaste psychologie gestudeerd, is deze website ook voor mij?
Antwoord: Dit platform is opgezet voor mensen die in het bezit zijn van een masterbul in de psychologie, maar dat betekent niet dat jij geen gebruik mag maken van onze diensten. Voel je vrij om te solliciteren op de op deze website gepubliceerde vacatures. Cv’s van mensen met een diploma in de toegepaste psychologie worden echter niet in de cv-database opgenomen. 

Kan ik lid worden van MidP, of een account aanmaken?
Antwoord: Nee, op dit moment is dit nog niet mogelijk.

Ik heb een vraag over meestersindepsychologie.nl maar kan het antwoord daarop niet vinden in deze FAQ
Antwoord: Zoek dan contact met ons via ons contactformulier. Er wordt naar gestreefd om vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.  

Heeft MidP een disclaimer?
Antwoord: Jazeker, die staat hier!