Wat beoogt MidP eigenlijk?
Antwoord: Klik hier voor de missie en visie van Stichting Meesters in de Psychologie. Voor verdere informatie over meestersindepsychologie.nl kun je ook terecht op de pagina ‘Over ons’.

Ik ben een werkgever en wil een vacature voor een psycholoog plaatsen op MidP, kan dat?
Antwoord: Ja zeker! Bij ons bereikt u gegarandeerd een groot publiek. U kunt uw vacature bij ons indienen via ons contactformulier

Wie werken er bij MidP?
Antwoord: Kijk op onze medewerkerspagina voor informatie over de drijvende krachten achter meestersindepsychologie.nl. 

Ik ben uitgenodigd op gesprek maar heb de vacature niet opgeslagen. Bewaart MidP vacatureteksten?
Antwoord: Nee, wij slaan vrijwel nooit een vacature op. Je kunt ons natuurlijk wel altijd mailen, we denken graag met je mee. Soms lukt het ons om de vacature nog tevoorschijn te toveren, bijvoorbeeld uit het cache-geheugen van Google.   

Krijgen de teamleden van MidP betaald?
Antwoord: Tot 2024 (10 jaar lang) werd MidP louter gedragen door vrijwilligers; intrinsiek voor MidP’s missie en visie gemotiveerde psychologen die niet betaald werden voor hun werkzaamheden. Eind 2023 slaagden wij er echter niet meer in om voldoende nieuwe vrijwilligers te vinden om het werk van de stichting op bovenstaande manier voort te zetten en is er -na een korte pauze- voor gekozen om medewerkers te gaan belonen voor de werkzaamheden. 

Ik zou graag telefonisch in contact komen, waar kan ik het telefoonnummer vinden?
Antwoord: Wij hebben geen telefoonnummer online staan. Je kunt contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Vroeger had MidP ook een cv-database, bestaat die nog?
Antwoord: Begin 2024 is er voor gekozen om te stoppen met de cv-database. Deze dienst leveren wij dus niet meer. 

Waar kan ik de algemene voorwaarden voor het gebruik MidP’s diensten (bijv. het plaatsen van je cv of een vacature, deelname aan activiteiten, intervisie/ supervisie) vinden?
Antwoord: Deze vind je hier.

Hoe lang bestaat dit platform al?
Antwoord: Het platform is opgericht op 10 februari 2014. Op 12 februari dat jaar ontving het haar eerste online bezoeker.

Is MidP ook actief op social media?
Antwoord: Ja MidP is zeer actief op social media. Like de Facebookpagina en word net als veel van jou collega’s een volger op LinkedIn!

Ik heb HBO toegepaste psychologie gestudeerd, is deze website ook voor mij?
Antwoord: Dit platform is opgezet voor mensen die in het bezit zijn van een masterbul in de psychologie, maar dat betekent niet dat jij geen gebruik mag maken van onze diensten. Voel je vrij om te solliciteren op de op deze website gepubliceerde vacatures.  

Kan ik lid worden van MidP, of een account aanmaken?
Antwoord: Nee, MidP is een stichting en dat betekent dat het geen leden heeft. 

Ik heb een vraag over MidP, maar kan het antwoord daarop niet vinden in deze FAQ
Antwoord: Zoek dan contact met ons via ons contactformulier. Er wordt naar gestreefd om vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.  

Heeft MidP een disclaimer?
Antwoord: Jazeker, die staat hier