Cv-database
Klik hieronder op de button ‘Beschikbare meesters in de psychologie’ voor onze cv-database. 

De voordelen van MidP’s cv-database

Zodra u als werkgever een psychologenvacature online zet, weet u zeker dat u een grote toestroom aan sollicitaties kunt verwachten. De arbeidsmarkt is krap en een groeiende groep (basis)psychologen zoekt naarstig naar een baan. Met al die binnenkomende sollicitatiebrieven -al is het maar uit beleefdheid- moet u wat, daar is echter niet altijd tijd voor. De werkdruk is enorm en er ligt nog zoveel te doen. Wat zou het dan fijn zijn om als een vogel over een veld van deskundige, enthousiaste en leergierige basispsychologen te kunnen vliegen, hun cv’s te bekijken en de kandidaten die passen in het profiel dat u in gedachten heeft uit te nodigen om te solliciteren op uw vacature.

MidP beschikt over een goed gevulde cv-database en brengt u graag in contact met onze deskundige achterban. Klik hierboven op de button ‘Beschikbare meesters in de psychologie’ voor de cv-database.

Een vacature plaatsen op MidP

Op MidP kunt u -uiteraard- terecht voor het plaatsen van een vacature. MidP is uitgegroeid tot de meest bekende vacaturesite onder psychologen (maandelijks zo’n 17.000 bezoekers), via ons bereikt u dus gegarandeerd een groot publiek.

Uw vacature kunt u heel gemakkelijk bij ons aanmelden door ons online formulier in te vullen. Daarbij is het aanmelden van vacatures voor (basis)psychologen altijd gratis. Voor vacatures voor BIG-geregistreerden brengen wij € 50,- (excl. BTW) in rekening.