Gastenboek

Sinds onze oprichting in februari 2014 maken wij ons hard voor de (basis)psycholoog (zie onze missie en visie). Dit blijft gelukkig niet onopgemerkt. Ons bezoekersaantal groeit elke dag, alsook het aantal volgers op onze social media. MidP staat in volle bloei! Lees hieronder over de ervaringen van bezoekers van ons platform.

Ben jij ook enthousiast over MidP? Of heb je tips voor ons? Deel dit dan met ons door wat te schrijven voor ons gastenboek. Hiervoor kun je gebruik maken van ons contactformulier.

Gefeliciteerd met jullie super mooie nieuwe website! Echt een prachtige make-over. Fijn dat jullie de belangen van psychologen zo behartigen. Ik ben daar altijd erg blij mee!
Laura

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe site! Toen ik mijn master in Toegepaste Cognitieve Psychologie behaalde in 2014 was ik maar al te blij en opgelucht om te horen dat MidP bestaat en hoe jullie ons verder konden helpen. Jullie zijn helden!
Eric

Wat ben ik blij dat Meesters in de Psychologie bestaat. Altijd handig voor informatie en zoals blijkt ook voor het vinden van een baan. In december zette ik mijn CV op de MidP website en in 2 maanden tijd werd ik 3 keer uitgenodigd voor sollicitatie gesprekken in reactie op de MidP website. Eind januari was het raak. Ik heb per 1 maart een baan als psycholoog!
Peter

“Sinds de start van mijn banenjacht als basispsycholoog is MidP met alle informatie en vacatures een belangrijk ankerpunt geweest in de zoektocht naar een passende baan. Ik vond het erg bijzonder om te ontdekken dat de website door vrijwilligers is opgericht en wordt onderhouden, daarvoor wil ik jullie erg bedanken!
Mijn huidige baan, een erg leuke baan (bij een relatief kleine, onbekende organisatie), heb ik dan ook gevonden via MidP”
Elke

“Wat ontzettend fijn om te zien dat er zo’n mooi en up to date overzicht is van vacatures! Anders zou ik niet weten waar te beginnen met zoeken. Hartelijk dank”
Mirte

“Via MidP ben ik snel en simpel aan een intervisie groep gekomen in mijn regio. Hartstikke fijn dat dit platform er is!”
Selina

“Ik wil jullie via deze weg ontzettend bedanken. Een leuke en betaalde baan vinden was een aantal jaar geleden, als net afgestuurde, bijna een onmogelijke opgave. Althans zo ervoer ik dat. Door jullie platform zag ik dat ik hierin niet de enige was en dat ik er niet alleen voor stond. Ik besloot om een werkervaringsplek op te pakken en van het één kwam het ander. Inmiddels ben ik ook weer via jullie site aan een inspirerende baan gekomen waar ik onderzoek mag combineren met het werk als basispsycholoog. Bedankt!”
Romy

“Leuk te zien dat er mensen bezig zijn het beroep basispsycholoog onder de aandacht te brengen. Een zeer gewaardeerd initiatief! ga zo door!”
Johan

“Super hoe jullie opkomen voor alle basispsychologen in deze lastige positie. Ik ben heel blij met het vacature overzicht, geeft weer wat moed. Ik hoop dat jullie daarnaast ook aan de minister/GGZ of wie er ook maar over gaat duidelijk kunnen maken hoe raar deze constructie in elkaar steekt!!”
Margreet

“Een super site is MidP! Ik heb verschillende interessante vacatures gevonden die ik zonder jullie echt nooit had gevonden. Ik raad MidP aan iedere basispsycholoog aan!”
Martijn

“Mijn complimenten en hartelijk dank voor het opzetten en onderhouden van MidP. Ik heb via jullie site al meerdere interessante vacatures gespot en erop gesolliciteerd die ik anders niet gevonden had. Klasse! Grote dank.”
Daniel

“Hallo MidP, ik wil even vertellen dat ik onwijs blij ben met jullie website! Toen ik eind 2010 afstudeerde heb ik mij een ongeluk gezocht naar vacatures. Na wat oproepwerk en een werkervaringsjaar ben ik nu nog steeds op zoek naar een baan als psycholoog. De kansen worden natuurlijk kleiner voor mij, maar na het lezen van jullie website ga ik er weer met goede moed tegen aan! Bedankt!”
Bianca

“MidP is een geweldige website die niet alleen vacatures aanbiedt, maar ook heel veel handige informatie voor startende psychologen. Het team achter MidP is ook heel enthousiast, op vragen of feedback wordt snel en positief gereageerd. Voor mij is deze website heel waardevol, omdat ik vanuit een andere baan werk zoek en geen tijd heb om zelf het Internet af te struinen; op deze manier blijf ik toch op de hoogte van nieuwe vacatures en kan ook ik hierop reageren.”
Ilona

“Ben erg enthousiast over jullie site! Erg handig voor het zoeken naar vacatures. Bedankt daarvoor!!!!”
Milena

“Geweldig initiatief! Overzichtelijk en steunend. Sterk pleidooi. Goed en snel geholpen bij het zoeken van een intervisiegroep. Ga zo door, ik waardeer het enorm”
Stephanie 

“Wat een ontzettend fijne website!! Bedankt voor het nemen van dit initiatief. Het maakt het zoeken naar werk voor mij als psycholoog een stuk plezieriger dan voorheen….
BEDANKT !!”
Manon

“Een handige site met alle relevante vacatures op een rij, handig om in de gaten te houden tijdens je Master. Ik heb via deze site nog voor mijn buluitreiking een baan gevonden!”
Mark

“Geweldig initiatief! Nog geen baan via MidP, maar dat komt vast wel!”
Anoniem

“Hallo Meesters in de Psychologie, dank zij jullie bemiddeling hebben wij nu een fijne intervisie groep. Hartelijk dank hiervoor!”
Anna van de Graaf

“Super initiatief! Heel goede vacaturejagers en erg up to date: door dagelijks op jullie site te kijken heb ik 2 keer een vacature gespot die maar 1 dag open stond voor reactie…en ik ben aangenomen! Eindelijk een ‘echte’ psychologenbaan 🙂 heel erg bedankt!”
Ilse

“Dit initiatief biedt mogelijkheden. Niet alleen word je als starter op begrijpelijke wijze geïnformeerd over de stand van zaken, maar het geeft ook inzicht in de mogelijkheden die je hebt als startend psycholoog in deze moeilijke tijd. Deze site heeft mij zeker geholpen om verder te denken en vooruit te komen”
Naomi 

“Mijn complimenten voor de site, vind het een mooi initiatief en het overzicht van vacatures is erg handig”
Claudio

“Meesters in de Psychologie is een website waarop ik niet alleen actuele vacatures kon vinden voor de verschillende functies die je als psycholoog kunt hebben, maar via welke ik ook nog eens de mogelijkheid kreeg om een sollicitatietraining te volgen. Iets waar ik nu nog steeds veel profijt van heb, omdat ik meer kan praten vanuit mijn kracht. Het voelt als een warm bad voor psychologen die op zoek zijn naar werk en enthousiast willen blijven over zichzelf en hun vak”
Tanja van Vugt

“Wat een ontzettend fijne site! En heel leuk om te lezen dat een groep vrijwilligers zoiets heeft opgezet en opkomt voor de basispsycholoog. Deze site biedt mij de gelegenheid om wat breder te kunnen kijken naar functies waar ik in eerste instantie zelf niet aan heb gedacht, maar die wel aan kunnen sluiten bij mijn wensen. Bedankt en ga vooral zo door!”
Anoniem

“Als beginnende psycholoog liep ik al snel tegen allerlei vragen aan wat ik bv. allemaal wel mag, wat ik niet mag, wat mijn rechten zijn, wat mijn plichten etc. MidP heeft mij hierbij erg geholpen door snel en vriendelijk mijn vragen te beantwoorden en met mij mee te denken. Het is fijn te weten dat er een plek is waar je terecht kunt als je er zelf soms even niet uitkomt met je vragen”
M. Lubbers

“Ik vind dit echt een top website! Ik vind dat jullie de vacatures ontzettend goed bijhouden. Ik heb ook een alert op Indeed.nl en meestal staan de vacatures er bij jullie nog eerder op dan bij Indeed. Ga zo door!”
Marjolaine

“Het afgelopen jaar heb ik, in het opstarten van mijn loopbaan als psycholoog, zo veel mogelijk kansen aangegrepen om mezelf te ontwikkelen. Zo heb ik via Meesters in de Psychologie onder andere deelgenomen aan een intervisiegroep voor werkzoekenden. Niet alleen vond ik het prettig om praktische tips uit te wisselen over brief en gesprek, ook was het mooi te ervaren dat iedereen zijn eigen netwerk wilde inzetten om de anderen een duwtje in de rug te kunnen geven. Het meest waardevol vond ik echter de saamhorigheid die ontstond door te praten over ons mooie vakgebied en de strubbelingen in onze zoektocht naar een werkplek die een slinger aan onze carrière zou geven. Intervisie leverde dan wel niet diréct een baan op, maar wel inzichten die ik goed kon gebruiken in mijn sollicitaties. Met succes, want ik start binnenkort in een nieuwe functie!”  
S. Boerwinkel

“Wat een leuke en nuttige website is dit, zeg! Het eerste initiatief voor psychologen wat echt iets te bieden heeft. Leuk al die vacatures op rij!”
Anoniem 

 
 

Jouw reactie

Laat hier je reactie achter en laat ons weten wat je van ons vindt.