Vacatures plaatsen

Bent u als werkgever op zoek naar een deskundige psycholoog voor een vacature binnen uw organisatie? Wij helpen u graag!

Want als u op zoek bent naar psychologen, bereikt u bij MidP gegarandeerd het juiste publiek. Sinds onze oprichting in 2014 hebben wij (zelf ook psychologen) zorgvuldig gebouwd aan ons online platform en bedienen we een almaar groeiende achterban (zie ons LinkedIn-account, op ons volgersaantal zijn wij erg trots). Wij houden korte lijntjes met onze doelgroep en doen dit vanaf het moment van afstuderen aan de universiteit tot het pensioen. Zo lopen wij de hele wandel met de psycholoog mee. En dat, zie ook onze testimonials, wordt gewaardeerd en heeft er toe geleid dat inmiddels elke psycholoog, startend, of al meer ervaren, weet dat diens banenjacht bij MidP begint. En ook Google is zich daarvan bewust, check gerust zelf even onze plek in de Google zoekresultaten.

Overtuigd? Vul ons online formulier (scroll naar beneden) in om uw vacature bij ons aan te melden. Mocht je regelmatig vacatures willen plaatsen op onze website, neem dan even contact op via ons contactformulier. 

Kosten

Wij van MidP hanteren twee verschillende tarieven. Een tarief voor vacatures voor psychologen met een BIG-registratie en een tarief voor vacatures voor psychologen zonder deze BIG-registratie. Psychologen met een BIG-registratie zijn o.a. GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen.  

Vacature psycholoog zonder BIG-registratie

Vacature psycholoog met BIG-registratie

€ 27,50 (excl. BTW)

€ 77,50 (excl. BTW)


Het kan soms een aantal dagen duren voordat uw vacature op de site geplaatst wordt. In het kader van uniformiteit, kan het voorkomen dat MidP de vacaturetitel aanpast. Een vacature staat maximaal 1 jaar bij ons online. 

Formulier vacature plaatsen

Vul voor het plaatsen van een vacature op MidP de onderstaande velden in. 

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

wordt ook gebruikt voor het bepalen van de coordinaten