Ben jij werkzaam in het brede vakgebied van de psychologie en heb jij casussen die jij -uiteraard volledig geanonimiseerd, zie de beroepscode– met collega’s zou willen bespreken? Dan is een intervisiebijeenkomst precies wat jij zoekt!

MidP brengt jou op dit platform graag in contact met vakgenoten, samen kunnen jullie knelpunten analyseren en brainstormen over eventuele interventies. Vier paar ogen van basispsychologen (de beoogde intervisiegroepsgrootte is vier) zien immers meer dan slechts één paar. Help elkaar, leer van elkaar en verhoog al doende de kwaliteit van jouw werk en dat van anderen.

Ben jij nog werkzoekend? Dan vind je het wellicht waardevol om eens met andere werkzoekenden te sparren over alles waar je in je banenjacht tegen aan kunt lopen of tips & tricks te delen. Kies in dat geval in onderstaand formulier de optie ‘Werkzoekend’. Ook (potentiële) praktijkstarters en basispsychologen die werkzaam zijn als POH GGZ kunnen via MidP op zoek naar sparringspartners. Kies in dat geval voor de optie ‘(potentiële) Praktijkstarters’ of ‘POH GGZ’.

Hoe werkt het?

Vul in onderstaand formulier je contactinformatie en je vakgebied (incl. optie ‘werkzoekend’) in en selecteer één van de grote steden. Zodra er in de stad van jouw keuze vier aanmeldingen bij ons binnen zijn gekomen en er sprake is van matchende vakgebieden, brengen wij jullie via de mail met elkaar in contact en kunnen jullie zelfstandig een datum gaan prikken voor een intervisiebijeenkomst.

Zoals je zult begrijpen zal het vaak even duren voordat wij passende matches voor je hebben. Wacht geduldig af.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.