Jouw banenjacht start op MidP


Jij hebt jarenlang gestudeerd en bent er klaar voor om je kennis in de praktijk te gaan brengen. Je speurt ijverig naar vacante functies. Je staart jezelf haast tureluurs, maar helaas zonder iets moois voorbij te zien komen. Samen met een grote groep basispsychologen dool jij baanloos door de ‘GGZ-jungle’… daar zie jij door de bomen haast het bos niet meer.

Op dit platform tracht MidP jou een handje te helpen door een beschrijving te geven van functies die passend zijn bij het profiel van de basispsycholoog. Verder zijn we je graag van dienst door actuele relevante, interessante en uitdagende vacatures voor basispsychologen centraal aan te bieden. Worstel je met je sollicitatiebrief? Klik dan op de button Solliciteren

Hiernaast bieden wij je de mogelijkheid om gevonden te worden; voor werkgevers heeft MidP namelijk een cv database, een database gevuld met werkzoekende meesters in de psychologie. Laat jezelf als meester in de psychologie zien door je cv te uploaden (klik op de button ‘Cv uploaden‘ voor meer informatie). 

Eveneens organiseren wij -van tijd tot tijd- workshops en activiteiten die jou helpen in je banenjacht of om je verder te ontwikkelen.

SUCCES MET JE BANENJACHT!