​Acties MidP

Bekijk onze acties bij Vlokhoven Trainingen & Workshops ​ op onze cursuspagina.

Vlokhoven Trainingen & Workshops

Vlokhoven Trainingen & Workshops is een opleidingsinstituut voor psychologen en andere professionals in de GGZ. Wij zijn zelf psychologen en daarom weten we waar jij als professional in de GGZ behoefte aan hebt. Onze eigen ervaringen uit de dagelijkse praktijk implementeren we rechtstreeks in ons opleidingsaanbod.
 
Ons onderwijs is er in de eerste plaats op gericht om jou zelfvertrouwen te geven als psycholoog. Dit doen we door jou te inspireren als professional. Maar ook door je up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie behoort tot de beste van Nederland en we breiden ons aanbod van wetenschappelijk onderwijs continue uit.
 
Onze focus gaat verder dan alleen het organiseren van onderwijs. Wij stimuleren jou om uit te groeien tot de evidence-based professional van de toekomst.
 
Wil jij in contact komen met Vlokhoven Trainingen & Workshops, of ben je opzoek naar onderwijs binnen de GGZ, kijk dan eens op de website van Vlokhoven Trainingen & Workshops.