​Acties MidP

Bekijk onze acties bij Vlokhoven Opleidingen op onze cursuspagina.

Vlokhoven Opleidingen

Iedereen kan een betere psycholoog worden. Daar zijn ze bij Vlokhoven Opleidingen van overtuigd! Leren werken met verschillende behandelmethoden wordt steeds belangrijker. De vraag naar zorg groeit namelijk enorm, waardoor de vraag naar mensen met de juiste skills harder groeit dan het aanbod. 

Met een innovatieve manier van blended en online lesgeven zorgt Vlokhoven ervoor dat hun studenten deze belangrijke skills ontwikkelen. Ze leiden psychologen en andere GGZ-professionals op om direct aan de slag te kunnen en leren hoe ze hun werk efficiënter kunnen uitvoeren met behulp van slimme technieken. 

Vlokhoven Opleidingen maakt leren behandelen laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, door flexibele opleidingen aan te bieden waar je direct mee kunt beginnen. Denk hierbij aan opleidingen zoals CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Buiten deze flexibele aanpak, vindt Vlokhoven Opleidingen het belangrijk om persoonlijk te blijven. 

‘Wij kennen onze studenten en jij kent ons en je medestudenten!’ zeggen ze zelf. Samen (online) leren is namelijk veel leuker én leerzamer dan alleen.