Schrijf je in voor Webinar ‘Yogatherapie voor psychologen’ met Lana Donse.


Tijd Locatie Details
Starttijd: 27 mei, 2021 om 19:30 Organisatie: Yoga Laña Categorie: Interactieve webinar
Eindtijd: 27 mei, 2021 om 20:45 Locatie: Online via Zoom Kosten: € 10,00

N.B. Inschrijvingen komen binnen, laat het via mail weten als je géén bevestiging hebt ontvangen. Een e-mail met info over de betaling zal binnenkort volgen. Inschrijven via mobiele telefoon werkt nog niet naar behoren.

Er is groeiende interesse in yoga als (aanvullende) behandeling binnen de gezondheidszorg. Waar het Westerse medische model met name gericht is op het bestrijden van symptomen en herstellen van klachten, voegt yoga twee dingen toe:
– Preventie, het voorkomen van klachten en ziekte
– Verdere ontwikkeling na het bereiken van evenwicht of herstel

Yogatherapie is dan ook een geïntegreerde benadering die alle niveaus van lichamelijk, emotioneel en mentaal functioneren samenbrengt. Je leert je lichaam beter kennen, ontwikkelt een gezondere leefstijl, en leert ook vanuit een ander perspectief kijken naar jezelf. Bovenal ervaar je dat lichaam en geest niet los van elkaar staan. Het is een voortdurend proces van persoonlijke ontwikkeling.

Dit sluit natuurlijk prachtig aan op ons werk als psychologen!

Tijdens deze webinar geeft Lana een introductie in yogatherapie. Je leert hoe de eeuwenoude yogafilosofie en moderne wetenschap bij elkaar kunnen aansluiten, hoe je yogatherapie in de praktijk kunt toepassen, en ervaar je het zelf met een paar eenvoudige oefeningen.

Lijkt het je leuk om hier meer over te leren, dan ben je van harte welkom!

Wil je alvast wat meer lezen over yogatherapie, kijk dan op www.yogalana.com/yogatherapie

Wanneer je de activiteit betaald hebt, ontvang je van ons een link om de meeting via Zoom bij te wonen. Let op: Je kunt je opgeven tot en met maandag 24 mei.