Schrijf je in voor ACT-opleiding 2021.


Tijd Locatie Details
Starttijd: 25 oktober, 2021 om 09:00 Organisatie: MidP & Act Academie Categorie: Activiteit deels fysiek en deels online
Eindtijd: 25 januari, 2022 om 00:00 Locatie: Utrecht Kosten: € 500,00

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) opleiding in samenwerking met ACT Academie. Dit jaar hebben we een ‘blended’ opleiding: 3 fysieke lesdagen en 2 online lesdagen. De eerste online lesdag bestaat uit een video die uiterlijk 25 oktober verstuurd zal worden. Je kunt zelf bepalen wanneer je deze bekijkt, voordat de eerste fysieke lesdag plaatsvindt. De tweede online lesdag is een interactieve online les via Zoom en is op woensdag 17 november. De 3 fysieke lesdagen in Utrecht zijn gepland op: donderdag 4 november, 2021, donderdag 9 december 2021, en dinsdag 25 januari 2021.

De locatie is in een lesruimte in Utrecht die goed bereikbaar is met het OV en per auto.

De kosten bedragen 500,- Euro per persoon. Dit is inclusief al het benodigde materiaal voor de cursus en een certificaat.

Voor wie? De opleiding richt zich tot (basis)psychologen of andere behandelaars die in korte tijd het ACT-model willen leren kennen en er direct mee aan de slag willen kunnen in de praktijk. (De opleiding is niet geaccrediteerd.)

De opleiding maakt je vertrouwd met de basisprincipes van ACT en stelt je in staat om de geleerde technieken zelfstandig toe te passen in de praktijk.  Je leert signalen herkennen van tekorten in ACT-vaardigheden en je leert daar op verschillende manieren flexibel op reageren. Ook krijg je handvatten om je sessies to-the-point te houden en om je eigen therapeutische handelen te optimaliseren. Daarbij is de opleiding complementair aan de ACT-literatuur. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke concepten die weinig of nog niet in de literatuur te vinden zijn. De opleiding wordt gegeven door een ervaren trainer van ACT Academie. Voor meer informatie over ACT Academie zie: https://act-academie.be/

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op via het inschrijfformulier. Wanneer de groep vol zit kom je op een wachtlijst te staan. Inschrijven kan tot en met 23 oktober 2021.

Let op, de volgende voorwaarden zijn van toepassing: De inschrijving voor de cursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT) georganiseerd door Meesters in de Psychologie en Act Academie is pas officieel voltooid wanneer voldaan is aan de betaling van het gehele bedrag van 500 euro. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn om de cursus door te laten gaan, krijgen de ingeschreven deelnemers het betaalde bedrag teruggestort. Het is niet mogelijk om het betaalde bedrag terug te krijgen bij annulering door de deelnemer zelf vanaf 6 weken vóór start van de cursus. In overleg met Meesters in de Psychologie is het mogelijk om een vervanger deel te laten nemen in jouw plaats. De deelnemer en de vervanger dienen in dat geval zelf onderling de gemaakte kosten te verdelen. Wanneer een deelnemer onverwacht niet kan deelnemen aan (enkele) lesdagen is er geen optie om deze lesdagen in te halen of om het betaalde bedrag terug te krijgen. Tijdens de lesdagen op locatie dien je je eigen lunch te verzorgen. Een certificaat van deelname wordt pas uitgereikt aan de deelnemer wanneer er sprake is van 100% deelname aan de opleiding. De opleiding is niet geaccrediteerd.