Schrijf je in voor Webinar krachtige patronen.


Tijd Locatie Details
Starttijd: 21 februari, 2023 om 19:30 Organisatie: Tim Ruitinga Categorie: Webinar
Eindtijd: 21 februari, 2023 om 20:30 Locatie: Online via Skype Kosten: € 0,00 (Korting: € 0,00)

Mijn stellige overtuiging: Wanneer wij hulpverleners beter met ons eigen gevoel om kunnen gaan, kunnen wij anderen nog beter helpen én hebben we meer plezier in ons werk. Je weet ongetwijfeld dat een groot deel van je effectiviteit als hulpverlener niet in de interventie zit die je doet, maar in de band die je met je cliënt weet op te bouwen. En voor een gezonde band moet je goed met je eigen emoties overweg kunnen.
En daarnaast: weet je ook dat de zorg en welzijn een zeer hoog ziekteverzuim kent en een enorm verloop van personeel? We ervaren allemaal wel eens een hoge werkdruk. En dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor het werkplezier. Maar weet je ook de werkdruk sterk verminderd kan worden door beter voor je eigen emotionele behoeftes te zorgen?
Dus waarom besteden wij in de opleidingen zo weinig tijd aan de persoonlijke en emotionele ontwikkeling van hulpverleners? Ik vind dat onbegrijpelijk en wil hier verandering in brengen. Krachtige Patronen kan je hierbij helpen. Aan de hand van schematherapie is Krachtige Patronen een inzichtgevende, maar ook praktisch ingestelde training. Je kunt op je werk direct aan de slag met wat je in de training hebt geleerd en merkt direct het verschil. Een trots en blij gevoel na afloop is gegarandeerd!
Je kunt nu met Krachtige Patronen meedoen met gebruik van STAP-subsidie. Dus helemaal kosteloos voor jou.

Wil je meer weten? Doe dan mee aan de webinar op 21 februari.

Hopelijk tot snel! groeten Tim www.krachtigepatronen.nl