Bij Meesters in de Psychologie doen we zowel online als offline hard ons best om ons actief in te zetten voor psychologen. Wij vinden het belangrijk om psychologen met plezier te kunnen laten werken in hun vakgebied met voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen we met een fijn, informeel team vrijwilligers die zich voor verschillende teams inzetten. In het team vinden we ontwikkeling en kennis belangrijk, maar evengoed ook het plezier dat we hebben met elkaar. We organiseren naast de inhoudelijke activiteiten af en toe een borrel of een spelletjesavond. Het belangrijkste vinden we dat iedereen zich welkom voelt en inspiratie kan halen uit het werk voor Meesters in de Psychologie. Daarnaast verbreed je als vrijwilliger je netwerk naar een landelijk niveau, met psychologen die op allerlei verschillende manieren werken. We vinden zelfzorg belangrijk bij Meesters in de Psychologie, en zullen van vrijwilligers dan ook nooit verwachten dat ze over hun grenzen heengaan. We hebben allemaal een baan en kennen dus het drukke werkleven! Tot slot proberen we onze vrijwilligers zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten, onder andere door jouw creativiteit te laten spreken, onze jubileummomenten en jaarlijkse bedankjes.

Spreekt deze instelling je aan? Of heb je extra vragen? Wij verwelkomen altijd graag nieuwe ‘MidP-ers’. Neem vooral contact met ons op als je interesse hebt!

Vacatures

Gezocht: Nieuwe coördinator boekendienst! 

Bij Meesters in de Psychologie doen we zowel online als offline hard ons best om ons actief in te zetten voor psychologen. Wij dragen hier ook een steentje aan bij door vakliteratuur te recenseren, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van de laatste vernieuwingen in en rondom ons vak! Dit doen we met een fijn, informeel team vrijwilligers die elk kwartaal verschillende recensies schrijven.

Meesters in de Psychologie heeft meer dan 24 duizend volgers op onze social media kanalen (Linkedin, Facebook en Twitter)! En elk kwartaal worden hier nieuwe recensies in de vakliteratuur gedeeld. Ons recensentenpoule is een enthousiaste groep die affiniteit hebben met schrijven.

Heb jij affiniteit met schrijven en ben jij bereid om een aantal uurtjes per week (±2) te steken in het coördineren van de boekendienst, waarbij je de recensentenpoule aanstuurt, je contact hebt met uitgeverijen en je met een warme groep van vrijwilligers samenwerkt? Oftewel; wil jij onze nieuwste coördinator voor de boekendienst worden? Dan zoeken wij jou!

Geïnteresseerd? Vul dan hiernaast het sollicitatieformulier in. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Linne Rombout (rombout@meestersindepsychologie.nl).

Wij zien je reactie graag tegemoet!


 

Gezocht: Coördinator vacaturejagers

Ben jij een (bijna afgestudeerde) basispsycholoog, kun je goed het overzicht bewaren en heb je een neus voor goede vacatures en de motivatie om je aan te sluiten bij een jong, ambitieus en hecht team basispsychologen? Ben jij bereid om een aantal uurtjes per week (gemiddeld ±2) te steken in het up-to-date houden van de vacaturepagina van onze website, het informeren naar het wel en wee van de vrijwilligers, het communiceren met werkgevers en het maandelijks bijwonen van de coördinatorenvergadering?

Oftewel; wil jij onze nieuwe coördinator te worden in het vacaturejagers-team? Dan zoeken wij jou!

Meesters in de Psychologie (afgekort MidP) is een stichting die zich ten doel stelt de positie van de basispsycholoog te versterken.Dit doen wij in de projectgroep vacaturejagers door middel van het plaatsen van relevante, interessante en uitdagende vacatures. MidP doet nog veel meer, zo organiseren we uiteenlopende activiteiten, hebben we een boekendienst, samenwerkingen met opleidingsinstituten voor interessante kortingen op cursussen en opleidingen, bieden we op onze website tools aan die het werk van de basispsycholoog vergemakkelijken en ga zo maar door.

Wat bieden wij jou?
– Je komt te werken in een gezellig team van vrijwilligers, inclusief borrels, heidagen en teamuitjes.
– Als eerste op de hoogte zijn van de activiteiten die MidP organiseert.
– Korting of gratis toegang bij activiteiten (bijv. het congres of incompany cursussen).
– Mogelijkheden om je via ons krachtige platform te profileren en te ontwikkelen.

Binnen MidP is veel mogelijk. Heb jij een goed idee? Dan gaan we dat samen waarmaken! Ook is er de mogelijkheid om mee te denken over, en/of te helpen bij het uitvoeren van taken bij de andere projectgroepen binnen de stichting. Kijk voor meer informatie over Meesters in de Psychologie op onze website.
 
Interesse?
Stuur ons dan je motivatie via het sollicitatieformulier (rechts) of stuur een e-mail naar de huidige coördinator Claire Dufrasnes (dufrasnes@meestersindepsychologie.nl).


 

Gezocht: Vacaturejager

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Vacaturejager!

Ben jij een (bijna afgestudeerde) psycholoog, heb jij een neus voor goede vacatures en de motivatie om je aan te sluiten bij een jong, ambitieus en hecht team van psychologen? 

Ben jij bereid om een aantal uurtjes per week (±2) te steken in het zoeken naar relevante vacatures, het up-to date houden van de vacaturepagina van onze website en het communiceren met werkgevers? Oftewel; wil jij onze nieuwste aanwinst worden in het vacaturejagers-team? Dan zoeken wij jou! 

Meesters in de Psychologie is er om alle psychologen te ondersteunen bij het vinden van een baan die aansluit bij hun opleiding en ambitie. Wij staan voor psychologen op de uitkijk en zoeken relevante, interessante en uitdagende vacatures. De vacaturejagers zijn voor MidP van groot belang. Ben je hierdoor enthousiast geworden? 

Vul dan hiernaast het sollicitatieformulier in. Mocht je nog  vragen hebben neem dan contact op met Claire Dufrasnes (dufrasnes@meestersindepsychologie.nl).

Wij zien je reactie graag tegemoet!​ 


 

Doorlopende vrijwilligersfuncties 

MidP is doorlopend op zoek naar:​

  • Medewerker social media
  • Vacaturejagers

Ook open sollicitaties zijn uiteraard van harte welkom. Graag solliciteren via het sollicitatieformulier (rechts).

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte: