Bij Meesters in de Psychologie doen we zowel online als offline hard ons best om ons actief in te zetten voor psychologen. Wij vinden het belangrijk om psychologen met plezier te kunnen laten werken in hun vakgebied met voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen we met een fijn, informeel team vrijwilligers die zich voor verschillende teams inzetten. In het team vinden we ontwikkeling en kennis belangrijk, maar evengoed ook het plezier dat we hebben met elkaar. We organiseren naast de inhoudelijke activiteiten af en toe een borrel of een spelletjesavond. Het belangrijkste vinden we dat iedereen zich welkom voelt en inspiratie kan halen uit het werk voor Meesters in de Psychologie. Daarnaast verbreed je als vrijwilliger je netwerk naar een landelijk niveau, met psychologen die op allerlei verschillende manieren werken. We vinden zelfzorg belangrijk bij Meesters in de Psychologie, en zullen van vrijwilligers dan ook nooit verwachten dat ze over hun grenzen heengaan. We hebben allemaal een baan en kennen dus het drukke werkleven! Tot slot proberen we onze vrijwilligers zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten, onder andere door jouw creativiteit te laten spreken, onze jubileummomenten en jaarlijkse bedankjes.

Spreekt deze instelling je aan? Of heb je extra vragen? Wij verwelkomen altijd graag nieuwe ‘MidP-ers’. Hieronder staan onze vacatures. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen via het formulier op deze pagina.

Vacatures


Gezocht: Vacaturejager

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Vacaturejager!

Ben jij een (bijna afgestudeerde) psycholoog, heb jij een neus voor goede vacatures en de motivatie om je aan te sluiten bij een jong, ambitieus en hecht team van psychologen? 

Ben jij bereid om een aantal uurtjes per week (±2) te steken in het zoeken naar relevante vacatures, het up-to date houden van de vacaturepagina van onze website en het communiceren met werkgevers? Oftewel; wil jij onze nieuwste aanwinst worden in het vacaturejagers-team? Dan zoeken wij jou! 

Meesters in de Psychologie is er om alle psychologen te ondersteunen bij het vinden van een baan die aansluit bij hun opleiding en ambitie. Wij staan voor psychologen op de uitkijk en zoeken relevante, interessante en uitdagende vacatures. De vacaturejagers zijn voor MidP van groot belang. Ben je hierdoor enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!


Gezocht: Medewerker activiteitenteam

Meesters in de Psychologie is natuurlijk vooral bekend als online platform. Maar ook ‘offline’ zetten wij ons actief in voor de psycholoog. Het activiteiten team organiseert allerlei interessante en toegankelijke activiteiten. Op die manier hopen wij de psycholoog te informeren over allerlei aspecten van het vak, te enthousiasmeren voor groei en ontwikkeling en bovenal te helpen bij het vergroten van je netwerk.

Het Activiteiten team heeft al verschillende succesvolle activiteiten georganiseerd zoals workshops, sollicitatietrainingen, lezingen en een pubquiz. Daarbij werken wij af en toe ook samen met interessante bedrijven zoals ACT academie, professionals in het vakgebied en de universiteit. Binnen ons team is alles mogelijk. Heb jij een goed idee? Dan gaan we dat samen waarmaken! We vergaderen één keer per maand en we zien elkaar regelmatig terug bij de verschillende activiteiten.

Het Activiteiten team is nu op zoek naar een energieke psycholoog die ons team komt versterken. Ben jij ook creatief en steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb jij organisatietalent of wil je dat juist graag ontwikkelen? We horen graag van je!


Gezocht: Coördinator social media team

Ben jij altijd goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit ons mooie vakgebied van de psychologie of wil je juist beter op de hoogte blijven? Lijkt het je leuk om onze enorme achterban te voorzien van actueel, interessant, belangrijk en af en toe geestig psychologie gerelateerd nieuws? Vind je het leuk om het social media team hierin aan te sturen en daarnaast mee te denken in het beleid en de groei van de stichting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MidP is een stichting met als doel psychologen te verbinden met elkaar, het werkveld en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen wij in het social media team door vak gerelateerd nieuws om te zetten naar berichten die we via het social media platform Hootsuite verspreiden via LinkedIn, Facebook en Twitter. Als coördinator stuur je daarnaast het team aan en denk je mee over hoe MidP (online) verder kan groeien en ontwikkelen. (tijdsinvestering ±2/3 uur per week) 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan nu!


Gezocht: Medewerker social media team

Ben jij altijd goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit ons mooie vakgebied van de psychologie of wil je juist beter op de hoogte blijven? Lijkt het je leuk om onze enorme achterban te voorzien van actueel, interessant, belangrijk en af en toe geestig psychologie gerelateerd nieuws? Ben je bereid om hier ±2 uur per week in te steken? Dan zijn wij naar jou op zoek!

MidP is een stichting met als doel psychologen te verbinden met elkaar, het werkveld en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen wij in het social media team door vak gerelateerd nieuws om te zetten naar berichten die we via het social media platform Hootsuite verspreiden via LinkedIn, Facebook en Twitter. 

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan ons social media team? Reageer dan nu!


Ook open sollicitaties zijn uiteraard van harte welkom. Graag solliciteren via het sollicitatieformulier (rechts).

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte: