Bij Meesters in de Psychologie doen we zowel online als offline hard ons best om ons actief in te zetten voor psychologen. Wij vinden het belangrijk om psychologen met plezier te kunnen laten werken in hun vakgebied met voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen we met een fijn, informeel team vrijwilligers die zich voor verschillende teams inzetten. In het team vinden we ontwikkeling en kennis belangrijk, maar evengoed ook het plezier dat we hebben met elkaar. We organiseren naast de inhoudelijke activiteiten af en toe een borrel of een spelletjesavond. Het belangrijkste vinden we dat iedereen zich welkom voelt en inspiratie kan halen uit het werk voor Meesters in de Psychologie. Daarnaast verbreed je als vrijwilliger je netwerk naar een landelijk niveau, met psychologen die op allerlei verschillende manieren werken. We vinden zelfzorg belangrijk bij Meesters in de Psychologie, en zullen van vrijwilligers dan ook nooit verwachten dat ze over hun grenzen heengaan. We hebben allemaal een baan en kennen dus het drukke werkleven! Tot slot proberen we onze vrijwilligers zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten, onder andere door jouw creativiteit te laten spreken, onze jubileummomenten en jaarlijkse bedankjes.

Spreekt deze instelling je aan? Of heb je extra vragen? Wij verwelkomen altijd graag nieuwe ‘MidP-ers’. Hieronder staan onze vacatures. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen via het formulier op deze pagina.

Vacatures


Stichting Meesters in de Psychologie zoekt nieuwe bestuursleden

Stichting Meesters in de Psychologie, hét platform voor psychologen, is op zoek naar psychologen met bestuursambities. Met een nieuw te vormen 5-koppig bestuur willen we onze financieel zeer gezonde stichting naar een hoger plan tillen teneinde onze diensten verder te kunnen verbeteren en uit te breiden. 

Over MidP:
MidP is een dynamische, door ruim 20 vrijwilligers gedragen stichting die zich sinds februari 2014 laagdrempelig en belangeloos inzet voor de basispsycholoog. MidP biedt daartoe een divers aanbod aan online en offline diensten op het gebied van de banenjacht en ontwikkeling. Zo laten wij onze enorme (en nog altijd groeiende) achterban onder andere zien waar er kansen liggen op de arbeidsmarkt, delen wij relevant psychologennieuws via onze social media en organiseren wij aantrekkelijke kortingsacties op diverse deskundigheidsbevorderende bij- en nascholing. 

De beoogde vijf bestuursfuncties:
Voor het nieuwe bestuur zijn wij op zoek naar:

  1. een voorzitter; met overzicht en de ambitie om een -in lijn met de stichtingstatuten- prikkelend toekomstplan vorm te geven en deze koers te gaan varen.
  2. een secretaris; die de stichting laat floreren door zijn/ haar goede organisatorische vaardigheden resulterend in een waterdichte planning en structuur.
  3. een penningmeester; die onze financiële huishouding in de gaten houdt en doormiddel van weldoordachte budgettering de binnenkomende geldstromen wijselijk verbindt aan onze stichtingsdoelen. 
  4. een bestuurslid met als portefeuille ‘extern’; die als een ware netwerker onze relaties met externe partijen onderhoudt, uitbreidt en verbetert.
  5. een bestuurslid met als portefeuille ‘intern’, die d.m.v. een goed HR-beleid er zorg voor draagt dat onze vrijwilligers voldoende uitgedaagd blijven en hun werkzaamheden met plezier uitoefenen.

Wij bieden:
De mogelijkheid om deze mooie financieel gezonde stichting te besturen en al doende waardevolle ervaringen op te doen en bestuursvaardigheden (door) te ontwikkelen. N.b. de bestuursfuncties, betreffen vrijwilligersfuncties die gemiddeld zo’n halve dag per week in beslag zullen nemen. 

Interesse?
Stuur ons dan je motivatie voor één of meerdere van bovenstaande rollen via onderstaand sollicitatieformulier. 

 

Gezocht: Coördinator social media team

Ben jij altijd goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit ons mooie vakgebied van de psychologie of wil je juist beter op de hoogte blijven? Lijkt het je leuk om onze enorme achterban te voorzien van actueel, interessant, belangrijk en af en toe geestig psychologie gerelateerd nieuws? Vind je het leuk om het social media team hierin aan te sturen en daarnaast mee te denken in het beleid en de groei van de stichting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MidP is een stichting met als doel psychologen te verbinden met elkaar, het werkveld en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit doen wij in het social media team door vak gerelateerd nieuws om te zetten naar berichten die we via het social media platform Hootsuite verspreiden via LinkedIn, Facebook en Twitter. Als coördinator stuur je daarnaast het team aan en denk je mee over hoe MidP (online) verder kan groeien en ontwikkelen. (tijdsinvestering ±2/3 uur per week) 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan nu!


 

Ook open sollicitaties zijn uiteraard van harte welkom. Graag solliciteren via het sollicitatieformulier (rechts).

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte: