Klim op het podium dat MidP speciaal voor jou heeft gecreëerd en laat jezelf met trots zien. Dit is jouw plek om te shinen; er surfen hier dagelijks grote hoeveelheden bezoekers langs (MidP groeit en groeit!). Volg de onderstaande instructies om jouw cv te uploaden. Ben je benieuwd naar de cv database? Klik dan hier

Let op: we nemen alleen gegevens op van afgestudeerde psychologen. Hoewel sommige vakgebieden er dicht tegen aan liggen (zoals Kinder en Jeugdstudies en Orthopedagogiek) kiezen wij ervoor om echt alleen cv’s op te nemen van personen met een masterbul Psychologie. Ook als je bijna bent afgestudeerd als psycholoog, vragen wij je om je gegevens pas te uploaden als je bent afgestudeerd.  
Nadat je het onderstaande formulier hebt ingediend en je cv op de site gezet wordt, blijft die vanaf dat moment ongeveer 2 maanden zichtbaar voor potentiële werkgevers (verlengen kan). Needless to say ga je met het sturen van je cv akkoord met de online plaatsing daarvan op deze website. Je bent uiteraard vrij om in je cv bloot te geven wat je bloot wilt geven (jij draagt daar zelf de verantwoordelijkheid voor), maar aangeraden wordt om je adres (woonplaats is wel handig), je BSN, eventuele referenties en je telefoonnummer eruit te schrappen. Wees ervan bewust dat de informatie in je cv na plaatsing voor iedereen inzichtelijk is.

Controleer voordat je ons je documenten toestuurt alles nog wel even op spelfouten. Jouw cv en jouw persoonsomschrijving zijn immers jouw visitekaartje; zorg er dus voor dat dat visitekaartje er goed verzorgd uitziet! 
Veel gemaakte fouten zijn:

  • De contactgegevens van je referenten staan erin en zijn voor iedereen zichtbaar, zonder dat zij dat zelf weten
  • Je hebt privacy-gevoelige gegevens van jezelf er in staan, zoals je BSN, waarvan je niet wilt dat ze voor iedereen zichtbaar zijn én blijven
  • Er staan spelfouten in je cv
  • Je cv telt erg veel pagina’s of is onoverzichtelijk

Voor tips om een goed cv op te stellen, kun je bijvoorbeeld kijken op intermediair.nl/werk-en-carriere/solliciteren

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

Link naar algemene voorwaarden