Schrijf je in voor Masterclass ‘online behandelen’.


Tijd Locatie Details
Starttijd: 7 september, 2021 om 20:00 Organisatie: Categorie: Webinar
Eindtijd: 7 september, 2021 om 21:00 Locatie: Kosten: € 10,00

Velen die een opleiding in de klinische psychologie deden zullen de voor- en tegenargumenten kennen. De stelling? ‘Fysieke therapie is beter dan online therapie’. Hoe interessant het debat ook moge zijn, de kans is groot dat je je destijds weinig bezig hoefde te houden met het antwoord op die stelling. Tegenwoordig ligt dat wel anders.

Hoewel online therapie al bestond, vond de ‘E-Health’ pas echt het geluk bij een ongeluk: de Covid 19 crisis. Door de maatregelen was E-Health harder nodig dan ooit. Zo biedt een crisis ook kansen, zoals de kans om jezelf uit te rusten met nieuwe digitale vaardigheden. Een investering in jezelf en in de hulpverlening, als je gelooft dat E-Health een onderdeel van de toekomst is.

Daarom organiseert MidP maandag 28 juni om 20:00 een masterclass in online behandelen, met niemand minder dan Dr. Tim Wind. Tim Wind is klinisch psycholoog en E-Health specialist, en founder van het platform ‘Psyflix’.

Twee vragen over E-Health staan centraal: waar staan we nu? En waar kunnen we heen? Naast informatie over de online mogelijkheden van vandaag doe je ook gezamenlijk een oefening in therapeutische technieken voor in een digitale spreekkamer. En dit alles kort en krachtig, in slechts één uur tijd.

Kosten: €10,-

Voor meer informatie over PsyFlix, ga naar: https://psyflix.net/over/ of  https://www.linkedin.com/company/psyflix/?originalSubdomain=nl

Let op: de datum van de webinar is verplaatst naar dinsdag 7 september 2021. Inschrijven kan tot en met zondag 5 september. Na je inschrijven volgt een e-mail met informatie over de betaling. Check de map ongewenste email.

Graag vragen wij je bij de inschrijving om informatie over je meest recente of huidige werk(veld). Dit helpt bij het zo inclusief mogelijk maken van de webinar voor alle deelnemers. Mocht je dit om welke reden dan ook niet willen doen, dan respecteren wij uiteraard jouw keuze.